Rosaline Smit, Master Gecertificeerd PMU Specialist

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
Stacks Image pp15737_n1953_n1959
Stacks Image p15737_n6247

Belangrijke Vragen Aan De PMU Specialist


  • HEEFT U EEN VERGUNNING VOLGENS DE NEDERLANDSE INSPECTIE VAN DE GEZONDHEIDSZORG? De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit verplicht PMU specialisten om in het bezit te zijn van een vergunning; de specialisten zijn elke 3 jaar aan een inspectie onderhevig zodat u van maximale hygiëne bent verzekerd. Check dit goed bij het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl.

  • BENT U VERZEKERD? Als u een behandeling ondergaat in een praktijk die geen vergunning heeft bent u NIET verzekerd. Andersom geldt dat een praktijk alleen verzekerd kan zijn als deze in het bezit is van een vergunning.

  • IS PMU VEILIG? Het is bewezen dat PMU GEEN schade toebrengt aan de gezondheid. In sommige gevallen wordt het toch afgeraden om PMU te ondergaan. Vandaar dat altijd eerst het “Informent consent formulier” moet worden ingevuld, zodat wij de medische achtergrond kunnen achterhalen en hier op een veilige en verantwoorde manier mee om kunnen gaan.

LEES MEER:

Rosaline de Jong - Smit is met haar salon en haar werkwijze op hygiëne en veiligheid, onder strenge toezicht van de GGD goedgekeurd en is aangesloten bij de NSGP. Op de pigmenten zijn strenge eisen die aan alle wettelijke normen moeten voldoen. Kijk voor meer info op www.veiligpmu.nl

PMU Salon Restyle
Hoge Buurt 20, 1744 KA Sint Maarten (NH)
Gemeente Schagen
☎︎ 06 - 51510496
e-mail: re-style@ziggo.nl