Rosaline Smit, Master Gecertificeerd PMU Specialist

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
Stacks Image pp15714_n1953_n1959
Stacks Image p15714_n6247

Permanente Make-Up (PMU)


Weet u nog niet zeker of permanente make-up iets voor u is?
Heeft u oude PMU die u gecorrigeerd wilt hebben?
Bel nu! Wij maken graag 15 minuten voor u vrij!

DE BEHANDELING:
Alle nieuwe pigmentaties zijn in drie behandelingen. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen. Alleen in drie behandelingen kan er veel meer nuance in kleur en intensiteit worden gelegd dan dat de lijn er diep en compact in een of twee keer wordt ingezet. Bij de eerste behandeling worden uitgebreid uw wensen besproken qua vorm en kleur. Nadat de huid verdoofd is met ⭐︎EMLA creme begint de pigmentatie. Na de eerste behandeling is de kleur iets donkerder dan gewenst.
De opperhuid zuigt zich namelijk ook vol met pigment, maar deze laag schilfert regelmatig af. U ziet dan ook, 3-4 dagen na de behandeling, wat er gebeurt: de pigmentatie wordt lichter. Bij de volgende twee behandelingen worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit.

  • ⭐︎EMLA creme kunt u verkrijgen bij de apotheek op vertoon van een recept van uw huisarts. Een tube van 5 ml is voldoende voor 3 behandelingen. Een half uur voor de behandeling aanbrengen.
  • Wenkbrauwen: elke behandeling 1/3 van de tube aanbrengen. 
  • Lippen: wij adviseren 2 tubes te vragen. Per behandeling de inhoud van een 1/2 tube over de lippen verdelen.
  • Eyeliner: De EMLA creme mag niet in de ogen komen. Breng zelf niet de creme aan op de ogen.

DE NABEHANDELING:
Na de behandeling krijgt u een nabehandelingsformulier mee, waarin staat vermeld hoe u de behandelde huid moet verzorgen de dagen ná uw behandeling. U ontvangt van ons de naverzorgingsproducten. Onder informatie PMU” staat verdere informatie.

LEES MEER: