Rosaline Smit, Master Gecertificeerd PMU Specialist

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
Stacks Image pp15722_n1953_n1959
Stacks Image p15722_n6247
Stacks Image 15356

Permanente Make-up Ogen


  • Eyeliner: Een permanente eyeliner is een goede uitkomst wanneer u iedere dag gedefinieerde ogen wilt hebben, zonder dat u enige moeite hoeft te doen en met een lijn die onmogelijk kan uitlopen. Vergeet vooral de dikke, onnatuurlijke lijnen van vroeger! Er zijn vandaag de dag verschillende soorten eyeliners, die zelfs tussen de wimperhaartjes in kunnen worden gezet. Bespreek met de specialist welk effect u wilt hebben zodat de eyeliner geheel naar uw wens is. De duur van de behandeling hangt af van de methode; de gemiddelde duur is tussen 1 en 1,5 uur.

  • InfraLash: Infralash is een subtiel lijntje tussen de wimperhaartjes, welke niet vergelijkbaar is met een ‘normale’ eyeliner boven de wimpers. Deze methode geeft een zeer natuurlijk effect en laat de wimperaanzet voller lijken.

  • Graficliner: Dit is een volle eyeliner die mag opvallen, ideaal voor degenen die standaard elke dag een lijntje tekenen.

  • Smudgy eyeliner: Smudgy eyeliner is een uitgeschaduwde eyeliner, bestaande uit twee tot drie kleuren, die van donker naar licht lopen. Deze eyeliner is geschikt voor mensen met een groot, bewegend ooglid.

LEES MEER: