Rosaline Smit, Master Gecertificeerd PMU Specialist

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
Stacks Image pp15723_n1953_n1959
Stacks Image p15723_n6247
Stacks Image 15358

Permanente Make-up Lippen


Hoe ouder u wordt, hoe bleker de kleur van de lippen wordt. Tevens vervagen de contouren wat resulteert in een onregelmatige liplijn. Op den duur zullen de lippen ook hun volheid verliezen. Met een permanente lipliner, lipliner met shadow of fullips gaat u deze verschijnselen tegen. Met deze methodes worden perfect ogende lippen verkregen, zonder het gebruik van een tijdrovend lippotlood of lippenstift. Voor diegene die altijd graag een natuurlijke liplijn willen is dit ook de ideale oplossing. De behandeling duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

  • Full-lips: Deze methode is ideaal voor lippen met te weinig kleur en omvat het volledig inkleuren van de lippen.

  • Lipliner: Een lipliner voorziet de mond van duidelijke contouren, met een natuurlijk ogend resultaat. De kleur wordt namelijk zo dicht mogelijk bij uw eigen lipkleur gekozen.

  • Lipliner met shadow: Dit is een ingeschaduwde lipliner waarbij eerst de liplijn wordt aangebracht en vervolgens met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Grote oneffenheden kunnen hierdoor ook gecorrigeerd worden. Het zachte verloop van de lijn maakt deze methode subtiel en natuurlijk.

LEES MEER: