Rosaline Smit, Master Gecertificeerd PMU Specialist

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
Stacks Image pp15726_n1953_n1959
Stacks Image p15726_n6247

Medische Pigmentatie:


Het verschil tussen een medische pigmentatie en permanente make-up is dat de pigmenten een camouflerende functie hebben, het wordt met een andere techniek ingezet. Rosaline Smit gebruikt hiervoor de mooiste techniek en pigmenten. Rosaline Smit is geregistreerd bij de NSGP voor de A-registratie: medische en cosmetische pigmentaties.
Een andere techniek die gebruikt wordt in combinatie bij medische pigmentatie is Scar Relaxation. Dit wordt ingezet bij littekens waarbij de huid verhard is, geen doorbloeding meer heeft, zoals bijvoorbeeld bij brandwonden.

De mogelijkheden en de te verwachten resultaten worden uitgebreid besproken en er wordt samen met de klant een behandelplan opgesteld. Medische pigmentaties worden altijd in meerdere behandelingen verricht. Er wordt per keer een deel van de kleuren ingebracht om zo, langzaam, tot een mooi en zo natuurlijk mogelijk resultaat te komen. Veel mannen en vrouwen hebben littekens door een ongeluk, een operatie of bijvoorbeeld door een aangeboren afwijking als een hazenlip. Een cosmetische camouflage (een waterafstotende make-up) is een tijdelijke oplossing, medische pigmentatie geeft echter een oplossing voor een lange termijn, soms zelfs voor altijd!

BEHANDELINGEN: