Rosaline Smit, Master Gecertificeerd PMU Specialist

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
Stacks Image pp15715_n1953_n1959
Stacks Image p15715_n6247
Stacks Image 15354

Permanente Make-up Wenkbrauwen


Prachtige, volle wenkbrauwen complimenteren de gezichtsvorm en accentueren de ogen, maar helaas zijn we daar niet allemaal mee gezegend. Uiteraard zijn potloden en poeders geschikt voor het tijdelijk verbeteren van de schaarse groei en van slecht gevormde of asymmetrische wenkbrauwen, maar als u op zoek bent naar een langduriger resultaat, dan is de Hairstroke techniek of Shadow techniek een ideale uitkomst. Een oplossing die zelfs van dichtbij geheel natuurlijk oogt en logischerwijs ook veel tijd in de ochtend bespaart. De behandeling duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur.

  • Shadow: Denk hierbij aan het effect van een poederige wenkbrauw, vergelijkend met wanneer u een wenkbrauwpotlood of poeder aan hebt gebracht. De shadow techniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige hairstroke.

  • Hairstroke: Hairstroke geeft het effect van fijne, natuurlijke haartjes en is ideaal om een te dunne, te korte of juist te schaarse wenkbrauw te perfectioneren. Zelfs als de wenkbrauwen helemaal weg zijn, is het mogelijk een geheel nieuwe wenkbrauw te maken door middel van deze methode.

  • Wat is hairstroke techniek: De hairstroke techniek geeft een heel natuurlijk resultaat. Het is een techniek waarbij de specialist pigment implementeert in de huid die op haartjes lijken. Deze techniek wordt steeds populairder in de PMU industrie. Houd in gedachten dat bij deze techniek wel ‘bijwerk’ behandelingen nodig zijn na 1-2 jaar om een natuurlijk uiterlijk te behouden. De strokes zullen vervagen, samenvloeien onder de huid of verdwijnen naarmate tijd verstrijkt. Onze huidveroudering en weefselveroudering zal ervoor zorgen dat de PMU er anders gaat uitzien, dit is normaal en universeel in alle PMU behandelingen, zeker naarmate de PMU veroudert. Alles MOET bijgewerkt worden om de gewenste kleur te behouden.

LEES MEER: